Skådespelerskan Margot Robbie blir ambassadör för Nissans elbilar och zero emission program

21.2.2017 – Den australiensiska skådespelerskan Margot Robbie blir ambassadör för Nissans elbilar och zero emission program. Margot har bland annat haft stora roller i filmer som Suicide Squad och The Wolf of Wall Street.

 

I Margot Robbies första Nissan-film kör hon Nissans 100 % eldrivna sportbil BladeGlider – som gör 0-100 100 kph på minde än fem sekunder – mot en liknande eldriven sportbil, på de klassiska vägarna runt Monaco.

 

BladeGlider är en del av Nissans Intelligent Mobility vision, som tydligt visar hur bilar kan vara en del av ett samhälle med 0 utsläpp. Monte Carlo är den perfekta inspelningsplatsen för Nissans kampanjfilm #ElectrifyTheWorld med Margot Robbie och 100 % eldrivna BladeGlider. Monaco har ett mycket ambitiöst hållbarhetsprogram med ett mål att sänka utsläppen i landet med 50 % fram till 2030.

 

Nissan, som är världsledande inom elbilsteknologi och tillverkare av världens mest sålda elbil Nissan LEAF, gör denna film som är en del i en kampanj - #ElectrifyTheWorld – för att få fler människor att prata om hållbarhet och leva mer miljövänligt. 

 

Margot Robbie säger: "Det är en riktigt spännande tid för eldrivna fordon. Fler och fler människor väljer att köra på el, vilket leder till en mer hållbar framtid. Nissan är världsledande inom elbilsteknologi och Nissan BladeGlider är ett exempel på Nissans innovativa lösningar, som leder till en värld med 0 utsläpp”

 

Gareth Dunsmore, Director of Electric Vehicles for Nissan Europe säger: "Vi vill inspirera människor att ta steget mot renare, säkrare städer och Margot Robbie är en perfekt ambassadör att hjälpa oss att lyckas med vår målsättning #ElectrifyTheWorld”.