RYMLIG, ELEGANT OCH FULLPACKAD MED TEKNIK - NYA NISSAN PULSAR REDO ATT SKAKA OM I C-SEGMENTET

  • PULSAR - Nissans helt nya 5-dörrars halvkombi - gör Nissans innovationer och prisvinnande design tillgänglig för ännu fler
  • Prisbelönt teknologi som Nissan Safety Shield
  • Klassledande utrymme med längsta hjulbasen, största benutrymmet och bagageutrymmet i segmentet
  • Kraftfulla och bränslesnåla motoralternativ, alla turbomatade
  • Konstruerad och formgiven för europeiska förhållanden - tillverkning vid Nissans fabrik i Barcelona

Under de senaste 7 åren har Nissans passion för innovationer och teknologi kommit att förändra hela familjebilssektorn. Med nyskapande tankesätt som ligger bakom företagets crossover-modeller, utökar Nissan sitt modellutbud med en helt ny 5-dörrars halvkombi - PULSAR. 

Med kaxig design, tekniska innovationer och klassens största kupéutrymme, blir Nissan PULSAR en bil i C-segmentet som erbjuder alla de kvaliteter som är typiska för Nissan.

PULSAR visar Nissans ambition och vilja att leverera kaxig design och teknologi till en bred publik. PULSAR tilltalar ett brett spektrum av bilköpare, de som går från D-segmentet till de som vuxit ur sina B-segmentbilar. Med material- och tillverkningskvalitet erbjuder PULSAR sina köpare ett bilägande som ligger på premiumnivå - bortsett från priset.

Precis som QASHQAI och X-TRAIL, kännetecknas PULSAR av kraftiga hjul, en avsmalnande midja och en profil med svepande linjer. Bilens premiumkänsla går igen även interiört med högklassiga material och kaxig design som matchar PULSARs höga utrustningsnivå.

PULSAR har konstruerats och designats för Europa och kommer att byggas vid företagets fabrik i Barcelona.

PULSARs hjulbas, (2.700 mm) vilket är längsta klassen, och smart disponering av utrymmena, ger PULSAR mer plats för benen och axlarna än konkurrenterna i segmentet. Med ett benutrymme på 692 mm har PULSAR mer utrymme för benen bak än genomsnittet i D-segmentet! Trots bilens rymlighet gör yttermått (längden är 4.385 mm) PULSAR till en smidig bil som är lätt att parkera.

PULSAR är, som alla Nissans modeller, utrustad med teknologi och praktiska lösningar som ger en tryggare, säkrare och bekväm känsla. PULSAR, som introducera ny teknologi i segmentet, har stärkts med utrustning som vanligtvis endast finns i bilar i premium- eller lyxklassen. PULSAR har bland annat Nissans Safety Shield-system med Rörelsedetektor, Filbytesvarnare och Dödvinkelvarnare. PULSAR är också utrustad med Nissans Around View Monitor samt den senaste generationen NissanConnect med smartphone-integrering och navigationssystem.

Vid lanseringen av PULSAR kommer det att finnas två avancerade motorer - en bensindriven 1,2-liters DIG-T-motor och en 1,5-liters dCi-diesel med hög prestanda och låg bränsleekonomi. Dessutom är motorerna utrustade med bränslebesparande teknik som hjälper föraren att komma längre på mindre bränsle.

Nya Nissan PULSAR finns i modellversionerna Visia, Acenta och Tekna som alla har en hög utrustningsnivå. Alla modellversionerna levereras med stolvärme, luftkonditionering, en 5" stor Advanced Drive Assist Display och elektriska fönsterhissar runt om. Däcktrycksövervakningssystem, 6 krockkuddar och stopp/start-system hör också till standardutrustningen.