PRISERNA FÖR NYA NISSAN PULSAR SOM LANSERAS I SVERIGE I OKTOBER

Nissan har haft stor framgång med ökad försäljning, inte bara i Sverige utan även globalt, de senaste åren. Varumärket är mest känt för att vara ledande inom crossovers och elbilar. Nissan utökar nu sin produktportfölj med en helt ny spännande kombikupé - nya Nissan Pulsar, en bil med en smart kombination av design, säkerhetssystem och mycket bra utrymmen.

 

Avancerad teknik

Nissan har som mål att lansera ny avancerad teknik och funktioner som oftast finns i premium modeller till en bredare kundgrupp. Nissans avancerade Safety Shieldteknologi, som innehåller många olika avancerade tekniska funktioner i syfte att ge ökad säkerhet till förare och passagerare, kommer även att finnas i nya Nissan Pulsar.

Nissan Pulsar blir den enda bilen i segmentet med bland annat rörelsedetektor, filbytesvarnare samt dödvinkelvarnare. Dessa funktioner kommer dessutom att vara standard på några av modellerna.

Nissan Pulsar är utrustad med nya NissanConnect-systemet som har många smarta funktioner, till exempel smartphone integration, Google® Send-to-Car samt ett brett utbud av informativa program.

 

Effektiv och ekonomisk drivlina

Nissan Pulsar, som lanseras i mitten av oktober, kommer att erbjudas med tre olika motoralternativ. 1,2 liters DIG-T bensin med 115 hk, 1,5-liters dCi-diesel med 110 hk och ett vridmoment på 260 Nm, samt den mer kraftfulla 1,6-liters turbomotorn med 190 hk.
De nya motorerna erbjuder hög prestanda och låga CO2-utsläpp från endast 94 g/km  *. Pulsar kommer också att kunna beställas med en avancerad Xtronic automatisk växellåda.

 

Sätter nya standarder för utrymme
Med den längsta hjulbasen i sin klass (2 700 mm) erbjuder Nissan Pulsar betydligt större utrymme i baksätet än sina konkurrenter. Pulsar är också rymligare än många bilar i D-segmentet. 

 

Priser och lansering
Nya Nissan Pulsar kommer att lanseras i mitten av oktober. Motoralternativet 1,2 liters DIG-T med 115 hk 6-växlad manuell växellåda kommer att ha ett pris från 164 990kr. Samma motor och utrustning men med Xtronic automatisk växellåda kommer att ha ett pris från 178 990kr. 1,5 dCi 110 hk, diesel kommer att ha ett pris från 179 990kr.  

I samband med lanseringen av Nissan Pulsar erbjuder vi samtliga kunder 50% rabatt på våra tillvalspaket, Nissan Connect, Design och Läder.
Design-paketet innehåller bland annat: Automatiska strålkastare med skymningssensor, vindrutetorkare med regnsensor, automatiskt avbländande innerbackspegel, iKey - nyckelfritt låssystem med startknapp för motorn och 17" lättmetallfälgar och kommer att säljas för endast 5000kr (ordinarie pris 10.000kr) . Connect-paketet innehåller NissanConnect navigationssystem med 5.8'' pekskärm, backkamera och DAB och kommer att säljas för endast 3500kr (ordinarie pris 7000kr). Läderklädsel kostar endast 5500kr med rabatten (ordinarie pris 11.000kr). Kampanjen gäller tom. 31/12-2014.

 

*  Dessa värden är preliminära i väntan på slutgiltig homologering.