PRISERNA FÖR NYA NISSAN JUKE

Lansering av nya Nissan JUKE kommer att ske i augusti och den kommer att ha ett frånpris på 151.490 kr.

Ny design av fram- och bakparti med fokus på både premiumdetaljer och sportiga inslag samt en ny kompakt 1,2-liters turboladdad motor som ger ännu bättre prestanda, ekonomi och lägre utsläpp. En förnyad DIG-T-motor på 1,6 liter.

Förändringar i lastutrymmet ger 40 % större lastkapacitet på versionen med tvåhjulsdrift. Det finns också stora möjligheter för ägarna att verkligen sätta sin egen prägel på sin JUKE.

Nya lättmetallfälgar, avancerad utrustning med bland annat ett nytt ljudsystem, den senaste generationen av NissanConnect, Nissan Safety Shield, Nissans Dynamic Control-system, plus ett nytt öppningsbart glastak som tillval.

Totalt har JUKE sålts i 500 000 exemplar sedan lanseringen. Bara under 2013 såldes den populära modellen i 135 000 exemplar och med lanseringen av den nya versionen kommer försäljningen att öka ytterligare. Samtliga modeller av JUKE, som säljs i Europa, byggs också i Europa. Tillverkningen sker på Nissans avancerade fabrik i Sunderland i England. På fabriken arbetar man treskift för att klara efterfrågan.